20 okt 14:00

ER IS OOK EEN VOORSTELLING OM 16:30 u

Heb je de agenda bij de hand? Schrijf 20 oktober 2019 er dan maar snel in want op die dag spelen we in de Dorpskerk Huizum de muzikale familievoorstelling “HET PARADIJSVOGELTJE”. Kinderen uit de wijk  spelen rollen in deze voorstelling, samen met een verteller en met muzikanten. 
Het  thema van de voorstelling is: “Hoe gaan we om met onze aarde, onze wijk, onze straat”. Het paradijsvogeltje zoekt in deze volgebouwde aarde naar een leefbare plek.
Het belooft een bont spektakel te worden, vol met humor, vrolijkheid, én met een knipoog naar het actuele thema. 
Een middag voor de héle familie, buren en vrienden. Geschikt voor jong en oud. Vanaf 1 september zijn kaarten verkrijgbaar via www.ticketkantoor.nl/shop/paradijsvogeltje.
De entree is € 7,50; voor kinderen € 2,50.

Nog meedoen?
Kinderen tussen 6 en 12 jaar die nog als figurant mee willen doen kunnen zich nog opgeven bij Matty van der Meer via mttvndrmr@gmail.com. Op zaterdag 19 oktober ben je de hele dag aan het oefenen in de Dorpskerk. Vervolgens speel je dan dus mee op zondag 20 oktober a.s..

Het verhaal is geschreven door Huib Klijn. De voorstelling staat onder enthousiaste regie van Gooitsen Eenling en Trude Postmus.
 

Deel deze pagina